Smart hem

Ett smart hem kräver smarta produkter - styr ditt hem trådlöst, via Bluetooth och WiFi, för en tryggare och enklare vardag


För oss på INF är ett smart hem ett hushåll där olika enheter kan kopplas via Bluetooth och WiFi för att i slutändan bidra till både en trygg och enklare vardag. Smarta produkter kan även bidra till att minska energiförbrukningen vilket är bra både för miljön och din plånbok. Produkter som kan fjärrstyras trådlöst via en och samma enhet och snabbt anpassas till personliga behov. Antingen genom datorn, din smartphone eller för den delen röstkommandon och fingeravtryck! Kort sagt, produkter som vi trådlöst kan kommunicera med, som kan kommunicera med oss, och som kan kommunicera med varandra. Smart - helt enkelt."Smarta produkter kan även bidra till att minska energiförbrukningen
vilket är bra både för miljön och din plånbok"På INF hittar du en uppsättning smarta produkter som sträcker sig mellan WiFi förstärkare, självreglerande ljuskällor både inomhus och utomhus, trådlösa strömbrytare, dörrlås med touch, porttelefon med livekamera och röstfunktion, rörelsesensorer och Android TV-boxar / digitalbox, med mera!


Klicka här för fler produkter till Smart TV Box / Digitalbox


Håll tjuven borta - Smarta lampor, lås, fjärrstyrningsuttag, med mera, för ökad säkerhet


På INF har vi produkter som gör vardagen lite bekvämare genom sina smidiga kontroll- och övervakningsfunktioner. Med en smart WiFi glödlampa slipper du att ha en timer med fasta tider på, istället kan du styra helt flexibelt när lampan ska lysa. 


Eller så sätter du in en smart socket, det vill säga ett fjärrstyrt eluttag som fungerar som en timer och som du fjärrstyr med din mobil. Sätt på och stäng av lampor, TV, musik, och så vidare - när du ligger i sängen eller inte ens är hemma."På INF har vi produkter som gör vardagen lite bekvämare"Smarta lås fungerar på olika sätt, till exempel med kod, genom fingeravtryck eller fjärrkontroll. De skyddar både ditt hem och dina resväskor på ett effektivt sätt från obehöriga.


Klicka här för fler produkter till Smarta lås


WiFi förstärkare - Förläng och förstärk räckvidden på ditt trådlösa nätverk


Med en WiFi förstärkare undviker du dålig WiFi täckning från ditt trådlösa nätverk. WiFi Repeatern förlänger räckvidden till platser som till exempel din källare, ovanvåningen eller uterummet. Många enheter fungerar dessutom som accesspunkt och mediabrygga. Wifi förstärkaren hjälper dig att få ditt smarta hem att fungera felfritt även där WiFi täckningen är sämre.