Datorfodral

Fodral, skydd och väskor till bärbara datorer av ullfilt, silikon och polyester i varierande storlekar med olika funktioner


På INF hittar du garanterat något för din laptop, dator eller läsplatta, Macbook eller iPad, som är både snyggt, behändigt och utgör ett viktigt skydd mot repor, stötar, fall, damm och smuts. Bärbara datorer som Macbook Pro och Macbook Air och läsplattor som iPads varierar i tum och storlek beroende på modell. Här hittar du garanterat datorfodralet, skyddet eller väskan som fyller dina behov.


Datorväskor och laptopfodral i ullfilt och polyester


Hos oss på INF hittar du både väskor och fodral i varierande design, storlekar och snygga färger.

En datorväska i mjuk filt eller textilmaterial är inte bara en snygg accessoar till din Macbook, Macbook Air eller PC. Den skyddar också mot repor, slag damm och smuts. En del av våra datorfodral är även vattentäta. Alla fodral är av garanterat hög kvalitet. 


iPad-skal för flexibelt skydd


Ett skal för din iPad är inte bara bra som extra skydd för att förhindra skador på baksida och skärm. Många går också att vika för att bygga om till ett ställ som går att justera beroende på hur och var du sitter eller står. Ergonomiskt och praktiskt!

Klicka här för fodral och skal till iPad

Ursäkta olägenheten.

Sök igen